w ibiza

boho-chic | design | trendy


LIGGING
Geïnspireerd door de essentie en de hippiecultuur van het eiland, is dit boho-chic luxehotel genesteld aan het met palmbomen omzoomde strand van Santa Eulalia. Welkom in een wereld van hip design, juweelkleurige ontwerpen, rooftop bars en verfrissende gastronomie! Op ca. 25 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE
Wonderful Room (21m²): Moderne kamer met kingsize bed of twin bedden, badkamer met douche. Telefoon, airco, televisie, minibar, wifi, koffie- en theefaciliteiten. Standaard met balkon en zicht op de straten rondom, de binnenplaats of de tuinen. Zeezicht en / of plonszwembad mits supplement.

Cool Corner Suite (30m²): Gelijke faciliteiten, ruimere suitekamer met afsluitbaar slaap- en leefgedeelte. Gelegen in de hoeken van het hotel met ruim terras en frontaal zeezicht.

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN

Twee zwembaden, waaronder één hoofdzwembad met kindergedeelte en één adults-only zwembad, meteen aan het strand gelegen. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Verzorgde wellness met fitness, yogalessen, sauna, stoombad, verschillende kuren en massages. Zes bars en restaurants met Italiaanse, Spaanse en internationale specialiteiten.

Liefhebber van de betere pizza? Het ‘STEPS’ restaurant van W Ibiza serveert de iconische ‘SEU Pizza’ die al meermaals bekroond wordt en onlangs zelfs de zesde plaats wereldwijd haalde in de top 50 volgens de Top Pizza Guide.

Ibiza (IBZ) Airport

W Ibiza