château d’audrieu

grandeur | natuur | geschiedenis

LIGGING
In het hart van het Normandische platteland, op slechts een paar kilometer van de landingsstranden, viert dit luxehotel de Franse manier van leven. Château d’Audrieu, gelegen tussen Caen en Bayeux, biedt de mogelijkheid om terug te reizen in de tijd. Het 18de-eeuwse elegant kasteel ligt op een uitgestrekt terrein van 25 hectare met bossen en tuinen en biedt het warme welkom van een familiehuis. Op ca. 3u van de luchthavens van Parijs.


ACCOMMODATIE
Tradition Room (25-30m²): Klassieke kamer met kingsize bed of twin bedden, badkamer met bad of douche. Gratis wifi, airco, desk, televisie, minibar en safe. Zicht op de tuinen, de bossen en het park.

Junior Suite (40-55m²): Ruimere kamer met gelijke faciliteiten en apart zitgedeelte, badkamer met bad en douche. Zicht op de tuinen en het park.

Andere kamertypes en suites (t.e.m. 2 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN
Verwarmd buitenzwembad met ligbedden, prachtig park en tuinen met bloemen. Speelplaats voor de kinderen. Fietsverhuur meteen aan het hotel. Golf, paardrijden en zeilen in de nabije omgeving. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving waaronder de stranden van Normandië, het UNESCO tapijt van Bayeux, Mont Saint-Michele etc. Wellness met massages, verschillende kuren en behandelingen. ‘Le Séran Restaurant’ met seizoensproducten uit eigen tuin en ‘Bar 1715’ in de oude bibliotheek.

Orly (ORY) Airport

Château d'Audrieu