domaine de primard

natuur | elegant | gastronomie


LIGGING

Op slechts een uurtje van Parijs strekt Domaine de Primard zich uit over een meer dan 30 hectare groot domein met prachtige bossen, weiden en aangelegde tuinen. Het hotel biedt de elegantie van een 18de-eeuws verblijf en is ingedeeld zoals de landgoederen van het Ancien Régime: een adellijk huis, oude agrarische gebouwen rondom een boomgaard, een houtschuur, een moestuin en de alomtegenwoordigheid van waterpartijen. Op ca. 1u20 van Charles de Gaulle in Parijs.


ACCOMMODATIE
Superior (23m²): Lichte kamer met kingsize bed op de eerste of tweede verdieping, badkamer met bad of douche. Airco, gratis wifi, safe, flatscreen-TV en minibar. Zicht op de tuinen.

Junior Suite Deluxe (44m²): Ruimere kamer op de eerste verdieping met gelijke faciliteiten, badkamer met bad en douche. Zicht op de tuinen.

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN

Prachtig domein met tuinen, waterpartijen, dieren en bloemen. Verwarmd seizoensgebonden buitenzwembad met zonneterras. Tennis, padel, kanoën, vissen, paardrijden en golf. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving waaronder een moestuin workshop en wijnproeverijen. Verzorgde wellness met fitness, sauna, massages, verschillende kuren en behandelingen. Kids Club. Meerdere restaurants waaronder ‘Les Chemins’ met 1* Michelin en ‘Bistrot Martin’ met barbecue op zaterdag. Verschillende bars.

Parijs Charles de Gaulle (CDG) Airport

Domaine de Primard