le vallon de valrugues & spa

natuur | wellness | locatie


LIGGING

Aan de voet van een groot beschermd natuurpark in de Provence ligt Vallon de Valrugues & Spa, op wandelafstand van het bruisende stadscentrum van Saint-Rémy-de-Provence. Gehecht aan hun land, rijk aan geschiedenis en verenigd door dezelfde passie animeert de familie Gallon met hart en ziel haar hotels. Geboeid door de prachtige streek, ongerepte natuur, tradities en hooggelegen dorpen creëerden ze dit warm luxehotel in een familiale sfeer. Op ca. 1u van de luchthavens van Marseille en Nîmes.


ACCOMMODATIE
Comfort Room (24m²): Comfortabele kamer met kingsize bed, badkamer met douche/bad combinatie. Airco, gratis wifi, radio, safe, telefoon, desk en minibar.  

Deluxe Suite with Terrace (34-45m²): Ruimere suite met gelijke faciliteiten, badkamer met bad en douche, extra zitruimte. Terras met zicht op de bergen.

Andere kamers, suites en villatypes (t.e.m. 5 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN
Seizoensgebonden verwarmd buitenzwembad met zonneterras. Petanque, tafeltennis, fietsverhuur, biljart en game room. Dagelijkse shuttle naar het stadscentrum en babysitservice. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Wellness met binnenzwembad, sauna, hammam, fitness, massages, verschillende kuren en behandelingen. Twee restaurants waaronder het gastronomische ‘Le V’, meerdere bars.

Marseille (MRS) Airport

Le Vallon de Valrugues

Nîmes (FNI) Airport