mett hotel & beach resort marbella, estepona

lifestyle | design | adults recommended

 

LIGGING
Dit elegante luxehotel presenteert zich als hét nieuwe lifestylehotel aan de Costa del Sol. Met intelligent ontworpen kamers, ononderbroken zeezicht, een prachtige wellness en een gevarieerde keuken, voegt het een nieuwe dimensie toe aan de ‘golden mile’ van Zuid-Spanje, afgewerkt met een mooi en breed zandstrand! Op ca. 50 minuten van de luchthaven van Malaga.


ACCOMMODATIE
Deluxe (34m²): Hedendaagse kamer met kingsize bed of twin bedden, badkamer met douche. Airco, televisie, safe, gratis wifi, minibar, koffie- en theefaciliteiten. Standaard met zicht op de bergen, de tuinen of het zwembad, gedeeltelijk zeezicht of lager gelegen met terras en directe toegang tot het zwembad mits supplement.

Seaview Suite + Pool (106-110m²): Gelijke faciliteiten, ruimere kamer met afsluitbaar slaap- en leefgedeelte. Balkon met frontaal zeezicht.  Terras met privé plonszwembad en frontaal zeezicht.

Andere kamertypes en suites op aanvraag. 


FACILITEITEN
Levendig ‘Azure Beach’ zwembad met DJ-sets en live entertainment, beach club en zonneterras, meteen aan het strand gelegen. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. ‘Raise’ fitness en verzorgde ‘Moi Spa’ met binnenzwembad, verschillende kuren en massages. Drie restaurants, zijnde ‘Isola Ristorante’ met Mediterrane en Zuid-Italiaanse keuken, het verfijnde ‘Ammos’ met authentieke Griekse keuken en ‘El Bar de Lola’. Azure Pool Bar en Azure Beach Lounge.

Op zoek naar een suitekamer met privézwembad? METT biedt een uitgebreid aantal mogelijkheden! Zo zijn er suites met of zonder zeezicht, suites met privétuintje en suites met privézwembad – of suites met de combinatie van alle drie de mogelijkheden!

Mett Hotel & Beach Resort Marbella, Estepona

Malaga (AGP) Airport