le saint-james bouliac

architectuur | gastronomie | natuur


LIGGING

Dit pareltje is ontstaan uit de bijzondere en ongewone visie van de illustere architect Jean Nouvel. Genesteld in het prachtig dorpje Bouliac met uitzicht over de Garonne-vallei is hotel Le Saint-James een ware gastronomische bestemming met extra aandacht voor interieur. De vier paviljoens verbonden door een galerij en de prachtige tuin maken het pure plaatje hier compleet. Op ca. 20 minuten van de luchthaven van Bordeaux.


ACCOMMODATIE
Classic Room (30m²): Lichte kamer met kingsize bed of twin bedden, en-suite badkamer met bad en/of douche. Airco, safe, minibar, gratis wifi, smart-TV en telefoon. Zicht over de stad en de rivier.

Junior Suite (58m²): Ruimere kamer op de eerste verdieping (enkel bereikbaar per trap), gelijke faciliteiten en extra zitruimte. Badkamer met bad en douche. Panoramisch zicht over de stad en de rivier.

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN
Mooi buitenzwembad met zonneterras te midden de wijngaarden, kunstgalerij in het hotel. Verschillende golf courses vlakbij. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving met o.a. fietsen, hiken, paardrijden, watersporten, wijnproeverijen en kooklessen. Gastronomisch restaurant ‘Le Saint-James’ van chef Mathieu Martin met 1* Michelin, bistro ‘Orama’ met seizoensgebonden producten. Uitgebreide wijnkelder en gezellige ‘Hauterive’ bar.  

Bordeaux (BOD) Airport

Le Saint-James Bouliac