les sources de cheverny

natuur | rust | welzijn


LIGGING

Tussen Chambord en Chenonceau ligt het landgoed Sources de Cheverny als een tijdloze plek in het hart van de Loirevallei. Het eeuwenoud bos, een antiek kasteel, een gehucht van elegante huisjes en een meer omzoomd met brem maakt van dit familiehuis een ware uitnodiging om te rusten, te mijmeren en te genieten in een oase van natuur boordevol energie. Op ca. 1u20 van de luchthaven van Orléans of op ca. 2u50 van de luchthaven Charles de Gaulle in Parijs.


ACCOMMODATIE
Superior Room (25m²): Warme kamer met kingsize bed of twin bedden, badkamer met douche. Airco, gratis wifi, safe, minibar, flatscreen-TV met Chromecast, koffie- en theefaciliteiten. Zicht op het bos of de tuinen.

Junior Suite (40m²): Ruimere kamer met gelijke faciliteiten, extra zitruimte en sofabed. Zicht op het bos of de tuinen.

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN

Seizoensgebonden buitenzwembad en houten bubbelbad. Yoga, pilates, tennis en fietsverhuur meteen aan het hotel (mits supplement). Château de Cheverny Golf met 18 holes op fietsafstand. Ruim aanbod aan activiteiten en excursies in de omgeving waaronder een imkerbezoek, picknick, paardrijden, wijnproeverij en heteluchtballonvaart. ‘The Spa by Caudalie’ met binnenzwembad, hammam, massages, verschillende kuren en behandelingen. Twee restaurants zijnde ‘Le Favori’ met 1* Michelin en het traditionele ‘L’Auberge’. Leuke wijnbar in de voormalige kelder.

Parijs Charles de Gaulle (CDG) Airport

Les Sources de Cheverny