las terrazas de abama suites

familie | golf | relax

 

LIGGING
Als een luxe toevluchtsoord dat omringd wordt door de typische Canarische vegetatie, ontplooit dit luxueuze suitehotel zich als een geheel van vrede en rust. Dankzij de verhoogde ligging zijn prachtige zichten gegarandeerd. Met faciliteiten op familiemaat, ruime suites en de nabijheid van de golfbaan biedt het voor elk type reiziger wat wils. Op ca. 35 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE
1-Bedroom Partial Seaview Suite (87m²): Verzorgde suitekamer met afsluitbaar slaap- en leefgedeelte. Slaapgedeelte met kingsize bed, badkamer met bad en / of douche. Airco, satelliet-tv, wifi, safe, televisie, koffie- en theefaciliteiten, keuken met wasmachine, droger, koelkast, magnetron en vaatwasser. Balkon of terras met zicht over de tuinen en gedeeltelijk zeezicht.

2-Bedroom Partial Seaview Suite (118m²): Gelijke faciliteiten. Ruimere suitekamer met tweede slaapkamer en tweede badkamer. Standaard met zicht over de tuinen en gedeeltelijk zeezicht. Terras met hydromassagebad of frontaal zeezicht mits supplement.

Andere kamertypes, suites en villa’s (tot en met 3 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN
Drie verwarmde zwembaden, kinderzwembad en zonneterras. Zandstrand (Playa Abama) op ca. 5 minuten, shuttledienst aanwezig. 18-hole Abama golfbaan meteen aan het hotel, toegang tot de faciliteiten van het naastgelegen Abama hotel. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Fitnessruimte in het hotel, mogelijkheden tot verschillende kuren en massages op de kamer. Kids Camp (4-14 jaar). Uitstekend restaurant van de hand van sterrenkok Martín Berasategui, snack- en poolbar.

Dankzij de zéér ruime suites, is het hotel een ideaal adres voor families. Met suites tot maar liefst 150m2 en drie slaapkamers, al dan niet met zeezicht en of hydromassagebad, worden vierkante meters gecombineerd met alle nodige voorzieningen!

Las Terrazas de Abama Suites

Tenerife (TFS) Airport