relais de chambord

boutique | relax | karakter


LIGGING

Dit indrukwekkende charmehotel is genesteld in een majestueuze omgeving, met uitzicht op het Château de Chambord, een icoon binnen deze regio, en aan de oever van de rustige Le Cosson rivier. Deze klassieke herberg werd omgetoverd tot een eigentijdse retraite waar natuurlijke elementen en een vriendelijke sfeer elkaar ontmoeten in een context van heerlijke gastronomie en indrukwekkende natuur. Op ca. 50 minuten van Orléans, op ca. 2u15 van de luchthaven van Parijs Charles de Gaulle.


ACCOMMODATIE

Cosy (16-19m²): Gezellige kamer met queensize bed, badkamer met bad of douche. Satelliet-tv, minibar, safe, telefoon en gratis wifi. Zicht op de rivier mits supplement.

Supérieure (17-23m²): Ruimer, met zicht op de Place Saint-Louis, het domein of de binnenplaats van het hotel. 

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN

Zeer rustige ligging in een prachtige omgeving, omringd door eindeloze bossen en velden, ideaal voor lange wandelingen en fietstochten. Magnifieke terrassen. Tennisterrein op zo’n 300 meter van het hotel, ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Verzorgde spa met sauna, hammam, outdoor bubbelbad, verschillende kuren en massages. Uitstekend gastronomisch restaurant  ‘Le Grand Saint Michel’ met lokale specialiteiten. Ontbijtrestaurant en aangename bar.

Parijs Charles de Gaulle (CDG) Airport

Relais de Chambord