cavo olympo luxury hotel & spa

boutique | adults only | modern

 

LIGGING
Aan een privébaai in Plaka, precies tussen het diepblauwe water van de Egeïsche Zee en de voet van de majestueuze berg Olympus, ligt Cavo Olympo Luxury Hotel & Spa. Dit modern adults only boetiekhotel werd gebouwd in een weelderige omgeving tussen eeuwenoude olijfbomen en biedt een onberispelijke service tegen een ontzagwekkende natuurlijke achtergrond. Op ca. 1u15 van de luchthaven van Thessaloniki.  


ACCOMMODATIE

Classic Room (28m²): Lichte kamer met kingsize bed, badkamer met douche. Airco, gratis wifi, televisie, minibar, safe, koffie- en theefaciliteiten. Balkon of terras met zeezicht of zicht op de bergen. 

Deluxe Suite Sea View (65m²): Ruimere suite met aparte slaap- en leefruimte. Twee badkamers met douche, één jacuzzi, gelijke faciliteiten. Balkon met panoramisch zeezicht. 

Andere kamertypes en suites (t.e.m. 2 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN
Meerdere (seizoensgebonden) buitenzwembaden met zonneterras. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving waaronder verschillende boottochten, duiken, canyoning, hiken, paardrijden, watersporten en wijnproeverijen. Winkeltje en autoverhuur (mits betaling) meteen aan het hotel. Fitness en wellness met binnenzwembad, schoonheidssalon, sauna, stoomkamer, massages, verschillende kuren en behandelingen. Drie restaurants waaronder ‘Nero’ met mediterrane gerechten. Seizoensgebonden ‘Nautilus Beach Bar’. Live muziek. 

Cavo Olympo Luxury Hotel & Spa

Thessaloniki (SKG) Airport