the ocean club, a four seasons resort, bahamas

locatie | golf | wellness


LIGGING
Langs een 8 kilometer lang natuurlijk, wit zandstrand op Paradise Island ligt The Ocean Club al sinds 1962 te midden prachtige tuinen geïnspireerd door de romantische grandeur van Versailles. Dit luxehotel was ooit een privé landgoed en is nu een speeltuin voor beroemdheden die er genieten van de schoonheid van de regio, de prachtige wellness en de nabijgelegen golfbaan. Op ca. 30 minuten van de luchthaven.


ACCOMMODATIE
Garden View Room  (42-44m²): Mooie kamer in de Hartford Wing met kingsize bed of twin bedden, badkamer met regendouche en vrijstaand bad. Gratis wifi, minibar, televisie, safe, koffie- en theefaciliteiten. Terras of balkon met tuinzicht.

Luxury Oceanfront Room (51m²): Ruimere kamer met gelijke faciliteiten, gelegen in de Crescent Wing. Terras of balkon met zeezicht.

Andere kamertypes en suites (t.e.m. 2 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN

Drie zwembaden waarvan een voorbehouden voor volwassenen en een voor families, mooi zandstrand met ligbedden. Boetiek en outdoor jungle fitness. Tennis, yoga, lopen en fietsen. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving waaronder boottochten, vissen en eilandhoppen. Prachtige 18-hole golf course meteen aan het hotel. Verzorgde spa met massages, verschillende kuren en behandelingen. Vier bars en restaurants waaronder ‘DUNE’ van sterrenchef Jean-Georges Vongerichten.

The Ocean Club, A Four Seasons Resort, Bahamas

Bahamas (NAS) Airport