delano dubai

gloednieuw | lifestyle | design

LIGGING
Eind 2024 arriveert een icoon van moderne luxe in Dubai. Het beroemde Delano Miami opende bijna 30 jaar geleden zijn deuren en voerde gasten mee naar een wereld van modern design, legendarische sfeer en chique gevoeligheid. Het Delano-verhaal gaat vandaag verder aan de ongerepte oevers van Bluewaters Dubai. Een moderne, luxueuze ontsnapping zonder weerga in de kenmerkende, ingetogen stijl tegen een glinsterende zee en skyline. Op ca. 30 minuten van de luchthaven van Dubai. 


ACCOMMODATIE
Rising Light Guestroom (40m²): Moderne kamer met kingsize bed of twin bedden, badkamer met bad en douche. Airco, desk, televisie, minibar, safe, Nespresso koffie. Balkon met zicht op de straat, zicht op het resort, het zwembad of de zee mits supplement.

Midnight Dawn Suite  (55-60m²): Ruimere kamer met aparte leef- en eetruimte, gelijke faciliteiten. Balkon met zeezicht.

Andere suites op aanvraag.


FACILITEITEN

Twee zwembaden met zonneterras, 250m lang zandstrand en prachtige tuinen. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Studio met meditatie en yoga. Moderne fitness met personal training. Twee suites met massages en andere behandelingen. Boetiek en Children’s Club, babysitservice op aanvraag. ‘Tutto Passa Restaurant & Beach Club’ met Italiaanse specialiteiten, ‘Blue Door’ met mediterrane gerechten. Klassieke ‘Rose Bar’ met chique cocktails & snacks.

Delano Dubai

Dubai (DXB) Airport

Abu Dhabi (AUH) Airport