jade mountain resort

architectuur | romantisch | iconisch


LIGGING

Jade Mountain Resort, dat majestueus uittorent boven het 600 hectare grote resort Anse Chastanet aan het strand, is een overvloed aan organische architectuur die de verbluffende landschappelijke schoonheid van St. Lucia viert. Huisarchitect en eigenaar Troubetzkoy imponeert met slechts 24 heiligdommen met overloopzwembad, bereikbaar via een uniek bruggennetwerk, dat van Jade Mountain een van de meest betoverende resortervaringen van de Caraïben maakt. Op ca. 1u van de luchthaven van Vieux Fort.


ACCOMMODATIE
Star Sanctuary (130-170m²): Ruime kamer met kingsize bed, badkamer met bad of douche. Minibar, gratis wifi, safe, koffie- en theefaciliteiten. Groot terras met overloopzwembad en zeezicht.

Galaxy Sanctuary (185m²): Ruimere kamer met gelijke faciliteiten, terras met groter overloopzwembad en panoramisch zeezicht.

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN

Twee zandstranden met ligbedden, bereikbaar te voet of per shuttle. PADI-duikcentrum en watersportcentrum met zeilen, kajakken, snorkelen en windsurfen. Fietsverhuur en tennis meteen aan het hotel. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Hiken, kooklessen, cocktail workshops en rum tasting. Fitness en verschillende soorten yoga. Spa met massages, verschillende kuren en behandelingen. Verfijnd restaurant met lokale producten en internationale keuken, privé eetgelegenheden mogelijk, meerdere culinaire evenementen doorheen het jaar.

Jade Mountain Resort

Hewanorra (UVF) Airport