intercontinental danang sun peninsula resort

design | traditioneel | duurzaam


LIGGING

InterContinental Danang Sun Peninsula Resort is een uitbarsting van kleur, onconventioneel design en een gezonde scheut eigenzinnigheid, waar traditioneel Vietnamees design wordt aangevuld met een gedurfd kleurenpalet van zwart en wit met vleugjes citroengeel, zuurgroen en zonsondergangoranje. De beroemde architect Bill Bensley heeft zijn magie in elke ruimte geweven en een resort gecreëerd in vier niveaus, verbonden door een kabelspoorweg die zich een weg baant door de beboste hellingen. Op ca. 40 minuten van de luchthaven van Da Nang.


ACCOMMODATIE
Classic Room (70m²): Traditionele kamer met kingsize bed of twee queensize bedden, badkamer met inloopdouche en vrijstaan bad. Airco, gratis wifi, desk en televisie. Balkon met zeezicht.

Junior Suite (80m²):Ruimere kamer met kingsize bed, gelijke faciliteiten. Terras met zeezicht.

Andere kamers, suites en villatypes (t.e.m. 4 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN

Overloopzwembad van 50m voorbehouden voor volwassenen, apart familie- en kinderzwembad. Privé zandstrand van 700m lang. Watersportcentrum met surfen, zeilen, kajakken, windsurfen, SUP en snorkelen. Tafeltennis, volleybal, badminton, voetbal, tennis, pickleball en cinema. Kids Club (-12 jaar). Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Fitness en ‘Mi Sol Spa’ met massages, verschillende kuren en behandelingen. Meerdere restaurants waaronder het Vietnamese ‘Citron’ en het Franse ‘La Maison 1888’. Twee bars, waarvan een van 50m lang, de langste in Vietnam.

InterContinental Danang Sun Peninsula Resort

Da Nang (DAD) Airport