noku maldives

intiem | wellness | watersporten


LIGGING
Ontworpen als perfect toevluchtsoord om aan de wereld te ontsnappen ligt Noku Maldives midden in de prachtige wateren van Noonu Atoll. Met slechts 50 moderne villa’s worden reizigers hier begroet door zacht poederwit zand en het geruis van de Indische Oceaan. Hier gaat het over comfort, ruimte en rust te midden weelderige tropische natuur en glorieuze zonsondergangen. Per watervliegtuig op ca. 45 minuten van de luchthaven van Malé.


ACCOMMODATIE
Beach Villa (175m²): Villa op het strand met kingsize bed, badkamer met bad en douche. Gratis wifi, minibar, safe, telefoon en airco. Terras met ligbedden.

Water Villa (186m²): Ruimere villa op palen boven de lagune gebouwd, gelijke faciliteiten. Terras met directe toegang tot het water.

Andere kamers en villatypes (t.e.m. 2 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN
Mooi overloopzwembad met zonneterras en zeezicht. Duik- en watersportcentrum. Snorkelen, vissen, zeilen en surfen. Boetiek en fitness. Ruim aanbod aan actieve excursies in de omgeving. Yoga en kooklessen. Noku Spa met massages, verschillende kuren en behandelingen. ‘Palms Restaurant & Bar’ met buffet en cocktails. ‘Thari Restaurant & Bar’ met Aziatische gerechten en cocktails.

 

Noku Maldives

Male (MLE) Airport