azerai ke ga bay

locatie | natuur | elegant


LIGGING

Tussen 4,5 hectare groene tuinen, ongeveer 140km ten Oosten van Ho Chi Minh City, ligt Azerai Ke Ga Bay. Het resort is een afgelegen toevluchtsoord aan de oceaan, centraal gelegen aan een schitterend wit zandstrand van 5km lang. In het oosten omringd door Hon Ba Island met zijn historische vuurtoren en in het westen door hoge zandduinen, biedt de locatie een rustige omgeving, ideaal voor ontspanning en verjonging. Op ca. 3u van de luchthaven.


ACCOMMODATIE

Deluxe Suite (65m²): Ruime suite met kingsize bed of twin bedden, badkamer met douche en bad. Aparte leefruimte met desk. Terras met lounge en tuinzicht.

Pool Suite (130m²): Ruimere suite met kingsize bed, badkamer met douche en bad. Terras met privé plonszwembad.

Andere kamertypes en suites (t.e.m. 2 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN

Vier zwembaden waaronder een met zeezicht en een in de tuin. Yoga en meditatie meteen aan het hotel. Verschillende water- en strandsporten. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving waaronder 18-hole golf course, kooklessen en verschillende dagtochten. Verzorgde wellness met hammam, sauna, massages, verschillende kuren en behandelingen.  Drie restaurants en bars zijnde ‘The Terrace’, ‘The Dining Room’ en ‘The Living Room’.

Azerai Ke Ga Bay

Ho Chi Minh (SGN) Airport