seven secrets resort by hanging gardens

culinair | locatie | beach


LIGGING

Deze fusie van hedendaagse architectuur en de ongetemde schoonheid van de tropische kustlijn van Lombok heet Seven Secrets by Hanging Gardens en brengt verfijning en sereniteit samen op het ongerepte witte zand van Nipah Bay. Met het ongeëvenaarde uitzicht op de zonsondergang en de heuvels die de achterkant omarmen, staat dit resort als een waar heiligdom dat reizigers uitnodigt die op zoek zijn naar een unieke retraite met culinaire hoogstandjes en exquise spa-ervaringen. Op ca. 1u20 van de luchthaven.


ACCOMMODATIE

Garden View Suite (98m²): Ruime suite met kingsize bed, badkamer met buitendouche. Gratis wifi, safe, minibar, Bluetooth-speaker, smart-TV, koffie- en theefaciliteiten. Terras of balkon met jacuzzi en tuinzicht.

Ocean View Suite (98m²): Gelijke indeling en faciliteiten, balkon of terras met zeezicht.

Andere suites op aanvraag.


FACILITEITEN

Groot overloopzwembad met zonneterras, wit zandstrand met ligbedden. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving met o.a. helikoptervluchten, zeiltochten, snorkelen en golf. Fitness en spa met massages, verschillende kuren en behandelingen. Twee restaurants zijnde ‘L’Angelo Bianco’ aan het strand met dagverse gerechten en het fine dining ‘The Majesty’. Secret Beach Swip-Up Bar met cocktails en tapas.

Seven Secrets Resort by Hanging Gardens

Lombok (LOP) Airport