kayumanis jimbaran – private estate & spa

boutique | locatie | villa’s


LIGGING

Geïnspireerd op het gemeenschapsgevoel dat men ervaart in een typisch Balinees dorp is Kayumanis Jimbaran een exclusief toevluchtsoord te midden van een bos dansende kokospalmen. Het landgoed is afgestemd op het klimaat door het gebruik van de allerbeste inheemse materialen, waar een collectie van 20 moderne villa’s zijn ontworpen om de Balinese stijl van open leven te ervaren. De locatie vlakbij een traditioneel vissersstrand nodigt de elementen van natuur uit om lichaam, geest en ziel binnen te dringen. Op ca. 15 minuten van de luchthaven. 


ACCOMMODATIE

One-Bedroom Private Pool Villa (500m²): Ruime villa met kingsize bed of twin bedden, open-air badkamer met vrijstaand bad. Airco, televisie, gratis wifi, keuken, koffie- en theefaciliteiten. Groot terras met ligbedden en privézwembad.

Two-Bedroom Private Pool Villa (600m²): Ruimere villa met twee slaapkamers, kingsize bed of twin bedden. En-suite badkamer met bad en douche, gelijke faciliteiten. Groot terras met tuin en privézwembad.


FACILITEITEN

Prachtige pool villa’s op wandelafstand van een wit zandstrand. Gunstige ligging vlakbij verschillende cafés en restaurants. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving waaronder Market Tour en kooklessen, yoga, strand picknick en vissen. Verzorgde spa met massages, verschillende kuren en behandelingen. Zeer goed restaurant met dagverse en traditionele gerechten.

Kayumanis Jimbaran Private Estate & Spa

Denpasar (DPS) Airport