jumeirah capri palace

kunst | gastronmie | wellness


LIGGING

Met zijn gewelven en kolommen doet Jumeirah Capri Palace denken aan een oud Napolitaans paleis uit de jaren 1700. Gelegen op slechts een steenworp afstand van het charmante centrum van Anacapri is dit elegante hotel decor voor een mooie selectie van hedendaagse kunst. Het witte meubilair en de onberispelijke tuinen vallen op, en versterken de architectonische vormen geïnspireerd door de Middellandse Zee. Op ca. 1u per ferry en wagen van de luchthaven van Napels.


ACCOMMODATIE
Classic Garden Side (25m²): Moderne kamer met kingsize bed of twin bedden, badkamer met bad of douche. Airco, gratis wifi, safe, televisie en desk. Balkon met tuinzicht.

Deluxe Sea Side (35m²): Ruimere kamer met gelijke faciliteiten, balkon met zeezicht.

Andere kamertypes en suites op aanvraag.


FACILITEITEN

Rustig buitenzwembad met zonneterras, privé kunstcollectie. Exclusieve Beach Club op ca. 10 minuten (gratis shuttle). Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. Moderne fitness met personal training. Wellness met binnenzwembad, stoomkamer, ‘Leg School’, voedingsadvies, injectables, massages, verschillende kuren en behandelingen. Zeven bars en restaurants waaronder het Italiaanse ‘L’Olivo’ met 2* Michelin en het Japanse ‘Zuma Capri’.

Napels (NAP) Airport

Capri Palace